Visclub

De Liemers

Verenigingsvergunning

Deze vereniging werkt met de VISpas en met een Verenigingsvergunning.


VISpas


Met de VISpas mag je vissen in alle wateren die in de bijbehorende Lijsten van Viswateren zijn ingebracht.
Samen met je VISpas en de  Lijst van viswateren heb je de schriftelijke toestemming om ergens te mogen vissen. In de lijsten van viswateren zijn de wateren opgenomen, waar je mag vissen met het betreffende document.  Hier gelden de voorwaarden van de federatie.


De VISpas is tevens het bewijs dat je  als sportvisser lid bent van de vereniging die staat vermeld linksonder op de vispas. Dit wil zeggen dat je ook in de wateren mag vissen van de betreffende vereniging. Dan gelden de voorwaarden van de vereniging.

LET OP: wettelijke bepalingen gaan voor op de voorschriften van de Federatie en de  Vereniging.

Met een Verenigingsvergunning mag je alleen vissen in de wateren van de betreffende vereniging. Hier gelden dan de voorwaarden van de vereniging.


                        
                                                   

 


Nachtvissen.                                        

Voor leden van Visclub De Liemers  zijn er ongeveer 50 vergunningen uitgegeven voor het nachtvissen. Dit zijn meestal karpervissers.


                                                          Viswateren
                           Overzicht kaart viswater " Visclub De Liemers"


De onderstaande tekst kun je bij leden van HV Doesburg als bijlage tegenkomen (deze regeling hebben we met Doesburg getroffen omdat zij de visrechten hebben en wij de looprechten):
 
Visclub De Liemers verleent de houder van een Vispas van Hengelsport Vereniging Doesburg toestemming zich op grondgebied langs de IJssel te begeven vanaf kilometerpaal 899 tot en met de ophaalbrug in Doesburg. Looprechten zijn in bezit van Visclub De Liemers


                                     Bij rood aangegeven lijn mag er gevist worden

 

 ANGELN?

VISpas immer mitnehmen!